Siden sidst 2021

Tur nr. 106:
Årsmøde

Årsberetning 2020 Naturlauget

Velkommen til årsmøde

Et mærkeligt år, vi har vel alle haft de bedste viljer til at det skulle være et godt vandreår, men virussygdommen bestemte noget andet. Alligevel fik vi gennemført nogle af vore ture, noget fik vi vel travet.

Sidste årsmøde blev afholdt i Esbjerg i byens grønne Vognsbølpark og dele af Atlanterhavsvolden – 4,2 km.

Næste tur var Kløverstien ved Filskov. 5 km. Der var her de kunstneriske sjæle havde skrevet visdomsord på stolper rundt omkring, og en nedfalden flyver var blevet mindet.

Så kom nedlukningen.

Vi var dog så heldige at kunne være med til åbningen af Frøs Herreds Camino i Frikirken i Rødding med efterfølgende regnvejrstur til Hjerting og kaffe og kage bagt af de gode naboer. 4,7 km.

Hjertestien ved Holsted. Hvem skulle tro, at der ved denne noget oversete stationsby skulle være en så spændende tur at gå, og så kom vi ikke engang ind at se kirken, da der var konfirmation. Vi gik 5 km.

Efterårets farver kunne vi nyde ved Rørbæk sø. Vejret var fugtigt og derfor, når så solen brød igennem, var det bragende smukt med de gyldne farver. En stor flok muflon får fik vi også at se, det var det dejligt sted. 6,2 km.

Året sluttede med en tur til Flygtningelejren ved Oksbøl. Det var koldt, så vi skulle gå os til varmen. Når vi så blev konfronteret med alle disse skæbner mindet på gravstenene – det var lidt hårdt. Godt vi har et godt kammeratskab, vi kan snakke med hinanden. 5,2km.

Her på falderebet blev det alligevel til 7 ture – i dette herrens coronaår. 2 ture blev aflyst, en weekendtur til Als og en Vejleå tur. Vi kan måske nå det på et andet tidspunkt.

Tak for godt kammeratskab.
Ann- Kirstine