Næste tur: Jubilæumstur til Als

Turen går til Als
Vi prøver igen. Vores tur i foråret 2000 blev desværre aflyst pga. koronaen. Hermed et nyt forslag til naturlaugstur til Nordals.

Turen foregår i private biler.

Tidspunkt:
25. – 26. – 27. april 2022

Indkvartering:
Hotel Nørherredhus, Mads Clausens Vej 101, Nordborg. www.nhhus.dk

Program
Turen er ikke detailplanlagt endnu, men vi skal vandre i Nord Als’ skønne natur og se på seværdigheder undervejs. Vi skal måske mødes med gildebrødre fra Nordborg gildet, og nok også besøge et lokalt bryghus. Og vi skal høre god musik og måske en svingom. Mere detaljeret program udsendes senere.

Pris:
Opholdet på Nørherredhus med kaffe ved ankomst overnatninger, morgenmad og aftensmad koster 895 kr. person (i dobbeltværelse og ekskl. drikkevarer).  Klik HER for at se mere. Dertil kommer frokoster, kaffepauser og udgifter til evt. entreer og guider o.l.

Tørfisk på Nørherredhus hotel
Tirsdag den 26. april 2022 gæster Tørfisk hotellet og giver koncert. Vi har reserveret billetter til TØRFISK SHOW OG STOR BUFFET. Prisen er kr. 325 kr. pr. person, (ekskl. drikkevarer). Klik HER for at se mere.

Tilmelding
Tilmelding til Erik Brig Jessen, e-mail erik@brig.dk mobil 2428 7889.

Vi har reserveret 12 dobbeltværelser og 24 billetter til Tørfisk. For at fastholde disse er tilmelding til turen nødvendig senest den 6. september 2021. Ved tilmelding betales et depositum på 300 kr. pr person.
Restbeløbet betales senest den 7. marts 2022. Betaling sker til Naturlaugets konto: 8210 1975722.

Venligst angiv evt. ønske om enkeltværelse eller ønske om ”bofælle”.

Med venlig hilsen
Sct. Georgs Gildet i Esbjerg