Uge 9 arrangement i Balle sognegård, Silkeborg

Musik bag tremmer 22

2016 Uge 9 arrangement i Balle Sognegård for at høre MUSIK BAG TREMMER.
Kirsten Saurus Mehlsen er musikpædagog og musikterapeut. Hun er ansat i Nordeuropas sikreste fængsel, Statsfængslet Østjylland ved Horsens.
Søren Rønnehøj er maskinarbejder. Han har fået flere små domme og i alt siddet i fængsel i syv år. Den sidste dom blev afsonet i Horsens, og her blev han medlem af Kirstens fangekor. Søren blev løsladt i september 2014.
Kirsten og Søren holder foredrag med meget fællessang. Kan musikken nå ind bag fængslets tykke mure og de barske facader hos de indsatte.Det mener de to foredragsholdere, at den kan. Og det blev vi tilhørere også overbevist om efter to timers underholdende og fængslende foredrag.
Vi kan kun anbefale dette spændende arrangement til andre.

Gerda Abildgaard