Tilmelding

Sådan tilmelder du dig
Prisen for deltagelse er DKK 4.875 pr. person (ca. 650 €) ved indkvartering i et 2-sengsværelse. Vælg “værelser” i menuen for se at se pris og og beskrivelse for alle værelsestyper. Selve tilmeldingen klarer du ved at trykke på kappen herunder, så springer du direkte til selve tilmeldingen.

Når vi har modtaget tilmeldingen, og du har betalt første rate på DKK 2.250 / ca. 300 €, sender vi dig en mail med bekræftelse på deltagelse i konferencen.

Senere sender vi dig også en e-mail med information om valg af udflugter og betaling af resten af deltagergebyret, som skal betales senest den 30. april 2023.

Vi forventer ca. 180 deltagere på konferencen, og vi fordeler bl.a. værelser i den rækkefølge, som vi modtager tilmeldingerne. Vi har mange forskellige typer værelser, og har du særlige ønsker til værelset, så er der en god grund til hurtig tilmelding.

Afbestilling
Ved afbud i 2022 betales hele det indbetalte beløb tilbage (minus eventuelle bankomkostninger). Ved afbud senest den 30. april 2023 betales det indbetalte beløb minus DKK 750 / ca. 100 € tilbage. Ved afbud den 1. maj 2023 eller senere betales intet tilbage.

Oplysninger, du skal bruge ved tilmeldingen
Det er en god ide at have dine tilmeldingsoplysninger klar, inden du begynder at udfylde tilmeldingsskemaet på næste side.

Du skal udfylde skemaet med:
Dit navn, adresse, telefonnummer og e-mail samt navn på det gilde, du er medlem af.
Vi har også behov for at vide, hvilke sprog du taler, om det er første gang du deltager i en Europakonference, og om du deltager som delegeret, observatør, eller ledsager.
Desuden bedes du oplyse, om du har særlige behov, begrænset mobilitet eller særlige diæt / allergier mv., vi skal tage hensyn til.

Du skal også fortælle, hvordan du rejser til konferencen (bil, tog eller fly), og hvornår du planlægger at ankomme til konferencen, samt om du planlægger at deltage i efterturen eller home hospitality.

Du skal også vælge, hvilken værelsestype du ønsker (vælg mellem værelse til to eller enkeltværelse), og om værelset skal have eget bad og toilet eller om dette skal deles med naboværelset), og i givet fald hvem du vil dele et værelse til to med. alternativt om du overnatter på anden måde (f.eks. camping).

Se mere om værelserne her.

Vi ser frem til at modtage din tilmelding til 11. Europakonference.