Eftertur

Skagens Gren, hvor de to have – Skagerrak og Kattegat – mødes. © VisitDenmark

Efter konferencen tilbydes en eftertur på 4 dage/3 nætter, som bringer os vidt omkring i Dan- mark. Fra nord til syd, fra vest til øst. Vi kører i en behagelig bus og sover på gode hoteller, og undervejs vil vi opleve natur- fænomener som Skagens Gren, hvor du kan stå med et ben i hvert af de to have, Kattegat og Skagerrak. Vi skal også opleve Danmarks fødsels- og dåbsat- test ved runestenene i Jelling og besøge det nye H.C. Andersen museum i forfatterens fødeby, Odense.

Men det bedste ved turen er, at overalt, hvor vi kommer frem, står lokale gildebrødre klar med frokost eller aftensmad, som vi nyder sammen. Så vær for- beredt på at få en masse nye, danske venner!

Turen kommer til at foregå på engelsk, og guiden vil være be- hjælpelig med oversættelse fra dansk til engelsk efter behov.
Turen starter i Ranum den 3. august kl. 9 og slutter søndag den 6. august i København med et tilbud om byvandring efter morgenmaden. Hvis du ønsker at blive længere tid i København, kan vi hjælpe med forslag til aktiviteter. Bemærk at evt. tilbagerejse til Ranum ikke er inkluderet i prisen.

Turen koster 4.745 DKK / 633 € pr. person i delt dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelse er 795 DKK / 106 €.

Turen er fuldt booket.

Nyhavn, København. Foto: Moahim