Aktiviteter

Falkely
Vi har en dejlig lejrhytte i Fuglsang i udkanten af Grenaa. Vi udlejer gerne hytten. Selvfølgelig ser vi gerne hyppige besøg af spejdere, men hytten udlejes også ofte til lejrskoler, børnehaver og andre, som sætter pris på en dejlig natur. Hytten har 18 faste sovepladser fordelt på 3 rum, et stort opholdsrum, køkken, baderum og toiletter. Der er store græsarealer både foran og bagved huset, og hytten ligger i behagelig gåafstand fra Grenaas dejlige strand. (ca. 10 minutters gang). Der henvises til www.hyttefortegnelsen.dk.
FalkelyFalkely

Kannestøberen:
Vores lokale informationsblad hedder Kannestøberen og udkommer 4 gange årligt. Udvalgte artikler fra bladet kan læses, ved at vælge Kannestøberen under punktet Grenaa Gildet
Der kan alle med interesse for Sct. Georgs Gildet i Grenaa, følge med i hvad vi har af aktiviteter.

 

Spejdersamrådet:

Sct. Georgs gildet i Grenaa er den samlende kraft i dette organ, som er der hvor alle grupper i Norddjurs kommune kan få talt sammen om de problemer og succeer der opnås i de forskellige grupper på Djursland, gildet er det der stiller formand og sekretær til rådighed, vi er også dem der sørger for mødeindkaldelse og afholdelse.