Tilmelding 2023

Tilmeldingen til modtagelse af Fredslyset er nu lukket. Vil I gerne modtage Fredslyset, kan I sende en mail til fredslys@sct-georg.dk

Takket være jeres tilmeldinger kan vi alle se frem til at sende Fredslyset 2023 ud til rigtig mange! Vi har modtaget 46 tilmeldinger fra gilder, distriktsgilder, spejdergrupper, kirkesogne og foreninger. Mange tilmeldinger repræsenterer flere gilder og kirker, så det endelige tal kender vi ikke og det gør heller ikke noget! Vi ved, at I hver især bringer Fredslyset videre ud i jeres lokalområde, så der er virkelig tale om, at ”en flamme bliver til et hav af lys”!

Læs dette års informationsbrev her

Fredslys-udvalget vil meget gerne høre om de arrangementer, som I har planlagt i forbindelse modtagelse og videregivelse af Fredslyset. Fortæl os om jeres arrangementer på den særlige tilmeldingsblanket. Følg ovenstående link. Tilmeldte arrangementer vil fremgå af vores kalender.

Link til tilmelding af arrangementer finder du her

Send også gerne en invitation som pdf. til fredslys@sct-georg.dk Et link til invitationen vil blive bragt i vores kalender.