SCT. GEORGS GILDET I BOGENSE

PRESSEMEDDELSE

SCT.GEORGS GILDETS TRAVETUR SØNDAG D. 15.10. 17 KL 10 – 14

 

Sct. Georgs Gildet i Bogense og KFUM Spejderne er i fuld gang med at tilrettelægge dette års Travetur, som i år finder sted søndag d. 15. oktober ( den  1. søndag i efterårsferien)!

 

Denne tradition har fundet sted siden 1981 og dette års Travetur er således den 36, der afvikles.

 

Igennem alle årene har greve Frants Bernstorff stillet faciliteterne ved Løgpakkeriet til rådighed for afviklingen –  ligesom Gyldensteen Slotspark er åben for Travetursdeltagerne.

 

Også området ved Tyentved/Nr Sandager, hvorfra der er mulighed for et hvil og en forfriskning – må benyttes i forbindelse med Traveturen.

 

Man betaler ikke startgebyr  –  men   ved Startstedet  ved Gyldensteens Løgpakkeri  på Gyldensteensvej 101 –  sælges Travebingoplader, hvor der kan være mulighed for en gevinst.   Alle gevinster er med stor velvillighed skænket af de  forretningsdrivende til Sct. Georgs Gildet, hvilket Gildet er meget taknemmelig for!

 

 

Alle er velkommen til at deltage i Traveturen, og der må medbringes hund i snor, barne- – og klapvogne!

 

Rigtig mange familier – og ikke kun fra Bogense området – men fra hele Nordfyn – Odenseområdet m.m. , grupper ,venner o.a. benytter  den første søndag til at få frisk luft og nyde den smukke skov og natur!

 

 

 

 

D. 1.10.2017

 

SCT. GEORGS GILDET I BOGENSE   

Merry Møller

PR Repræsentant